En arktisk natt

Vert: Wild Caribou
Sted: Brennelv, Porsanger
2 gjester ∙ 1 soverom
∙ 1 seng ∙ 0 bad
Pris: 2 400 NOK

Vår vakre arktiske kuppel er perfekt for 1-2 personer, par eller venner. Du sover midt i den arktiske naturen, under varme dyner, med fyr i peisen, mens du ser det magiske nordlyset danse over deg. Du kan lene deg tilbake i koselige stoler, se på vårt landemerke "The Original Icon Of Wild Caribou", gå en spasertur i naturen og sentrere tankene dine.

Stedet
Det er et veldig koselig sted midt i den arktiske naturen, uten gatelys. Vårt private hjem er nær deg. Du kan nå dette stedet med bil, og det er bare noen få minutters gange fra parkeringsplassen til kuppelen. Siden du er i vill natur kan du reinsdyr og rådyr besøke deg.

Tilgang for gjester
Leien inkluderer frokost, toalettfasiliteter med mulighet for rengjøring (ingen dusj), gratis WiFi, inngang til landemerket, og kosing med polarhunder. Du får fri innsikt i vår bokserie "100 ting å se og gjøre i Porsanger", i vår souvernirbutikk og vår sølvsmed. Gratis henting på flyplassen.

Interaksjon med gjester
Vi er glade for å samhandle med våre gjester, du vil være en del av vår familie og våre polarhunder og kan komme til oss med spørsmål om du ønsker.

Andre ting å merke seg
Vil du oppleve noe helt spesielt? Trenger du en romantisk bryllupsnatt eller et koselig sted å slappe av? Denne hjemmekoselige innkvarteringen med utsikt til vårt landemerket vil være et sikkert valg utenom det vanlige.

Vær oppmerksom på at den arktiske natten er fra November til Februar, og er perioden med best sjangse for å se nordlyset. Fra Mai til August har vi Midnatssol, og i denne perioden vil du ikke se nordlys men grønn natur og viltliv. Ta med varme klær, tøfler til teltet, et godt kamera for imponerende bilder og et kamerstativ for nordlysbilder.