Visit Porsanger

VELKOMMEN til

PORSANGER

Hvor fjord, fjell og vidde møtes. En eksotisk opplevelse av
natur, kultur og mennesker i hjerte av Finnmark.

DJI_0036.jpg
 
 

Opplevelser
 

 

JAKTEN PÅ NORDLYSET
HØST & VINTER

Har du alltid drømt å se det spektakulære nordlyset danse over deg i arktisk landskap? Nå har du sjangsen til å oppleve det i Porsanger i Finnmark.

KOngekrabbe safari
VINTER

Bli med ut på den islagte Porsangerfjorden og fang din egen kongekrabbe. Du lærer hvordan du kan tilberede den og avslutter med et nydelig kongekrabbe-måltid.

KOM TETT PÅ REINSDYRENe
VINTER

Vinteren er lang, kald og spennende! Har du lyst til å gjøre noe utenom det vanlige? Besøk reinsdyr i deres naturlige omgivelser. Du kommer tett på dyrene og får lære om samisk kultur.

 

KANOUTLEIE
SOMMER & HØST

Lei din egen kano og utforsk de lokale områdene fra et spennende perspektiv. Du får nødvendig opplæring før du starter ut på tur.

FJORD SAFARI
SOMMER & HØST

Turen tar deg ut på fjorden hvor du må hjelpe til med å trekke teiner opp fra dypet. Du får se og fotografere kongekrabber.

North cape golfclub
SOMMER

Å spille golf er en utrolig opplevelse. Du beveger deg i fantastisk landskap, kjemper mot deg selv, opplever de største skuffelser og får en ekstrem mestringsfølelse. Alt i løpet av noen få timer. Velkommen skal du være.

 
 

En arktisk natt

Wild Caribou tilbyr overnatting i en arktisk kuppel for 1 - 2 personer. Du overnatter midt i den arktiske naturen i Finnmark, under varme deilige dyner, med fyr i peisen og kan se det magiske nordlyset danse over deg. 

dsc02143_orig.jpg
 

Hvil deg og nyt omgivelsene

Stabbursdalen Resort har 31 komfortable hytter fra to til fem stjerner, restaurant og flott grillhytte med alle rettigheter. Vi har også nydelige teltplasser like ved elven, samt plasser for caravan med strøm. Vi serverer vår gjester i restauranten, grillhytten eller i lavvoen.

 
 

Få et innblikk
i samisk kultur

Bli med Ravdol Reindeer Herding ut til reinflokken hvor du får se den tradisjonelle lavvuen, historien rundt den og får komme tett på reinsdyrene i løpet av dagen. Du har mulighet til å fange rein med lasso som er et av reindriftsutøvernes redskaper. Plikten som gjeter er å se til dyrene, se til beite forhold er gode, samle inn rein som går ut av flokken og se opp for rovdyr. I lavvuen vil du få servert varm lunsj og drikke, tradisjonell joik og historier fra reindriften.

Nattvann kjørerein.jpg
 

En kopp kaffe og et lite pust i bakken

Vi har flere kaféer i Porsanger og de tilbyr kaffe, ferske vafler og varme retter. Ta turen innom for et lite pust i bakken i mellom alle opplevelsene. Det er viktig å stoppe opp og nyte tilværelsen med en god kopp kaffe, eller hva?

 
 

Book ditt neste eventyr hos Visit Porsanger

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har generelle spørsmål om Porsanger, ønsker hjelp til booking-skjema eller har andre spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg.

 
 
Jan Arnes bilder 002.jpg